Wat is goed: sms-je, sms'je of smsje? Is haar of zijn juist in 'Het bestuur maakte haar/zijn plannen bekend'? Moet er een komma staan in 'Ik heb een verzoek aan de collega's(,) die vrijdag op kantoor zijn'? Op al dit soort vragen krijgt u antwoord tijdens de taaltrainingen van de Taaladviesdienst.

Iedereen kan zich inschrijven: particulieren, zzp'ers en medewerkers van organisaties. Dit zijn de trainingen die u kunt volgen:

Meer informatie over deze trainingen >>

Brochure

Bekijk hier de brochure of mail deze naar een collega.

Incompanytrainingen

Overweegt u om een groep medewerkers een taaltraining te laten volgen op uw kantoor of op een externe locatie? Een van onze taaladviseurs komt graag naar u toe om een incompanytraining voor u te verzorgen. We stemmen de inhoud van de training af op de twijfelgevallen waar uw medewerkers tegenaan lopen. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven bij Paula Vrolijk (coördinator van de Taaladviesdienst), via e-mail (paula@onzetaal.nl) of telefoon (070 - 217 16 25).

Taaladviseur inhuren

Wilt u de inhoud van uw taaltraining helemaal zelf bepalen? Verzamel dan alle twijfelgevallen waar u en uw collega's in de praktijk tegenaan lopen en huur een taaladviseur in.

Tekstcorrectie

Als u er zeker van wilt zijn dat uw tekst goed in elkaar zit en geen fouten bevat, dan bent u bij de Taaladviesdienst aan het juiste adres voor tekstcorrectie.

Dictee

Vindt u het leuk om met collega's, vrienden of familie een wedstrijdje te maken van taal en spelling? Bestel dan een dicteepakket van de Taaladviesdienst. U ontvangt een uitdagend dictee mét uitleg.