Wilt u tienduizenden taalliefhebbers bereiken? Onze Taal biedt diverse mogelijkheden.

Onze Taal is een levendig, leerzaam en prettig leesbaar tijdschrift over alles wat te maken heeft met taal in het algemeen en het Nederlands in het bijzonder. Het tijdschrift verschijnt tien keer per jaar, in een oplage van 26.000 exemplaren. Het bereik is groter: uit lezersonderzoek (DUO, juni 2015) blijkt dat Onze Taal elke maand door 67.000 mensen gelezen wordt.

Adverteren in andere media van het Genootschap Onze Taal

Niet alleen het tijdschrift biedt mogelijkheden voor adverteerders. Ook op de website en in de verschillende nieuwsbrieven (Ledennieuwsbrief en Taalpost) kunt u adverteren. 

Nieuwsbrieven

Taalpost biedt taalnieuws, uitleg bij niet-alledaagse woorden uit de media, tips, taalevenementen, oproepen. Frequentie: 2 x per week (dinsdag en vrijdag); bijna 60.000 abonnees. Zie de webpagina.

De ledennieuwsbrief wordt verstuurd naar alle leden van Onze Taal en bevat nieuws over de vereniging, een kijkje achter de schermen, een quiz en vaak een ledenaanbieding. Frequentie: 1 x per maand, ruim 18.000 abonnees. 

Meer informatie

Download de tarievenkaart (2019) (incl. verschijningsdata van Onze Taal).

Contact

Raymond Noë informeert u graag over de mogelijkheden van adverteren in de media van Onze Taal. Hij is te bereiken via adverteren@onzetaal.nl en 070 - 21 71 621.